Rólunk mondták

2017. november 28 - Nemcsik Balázs Magyar Vízilabda Szövetség

A Fire Safety, illetve Gyenge Koppány 2014 óta felbecsülhetetlen segítséget nyújt a vízilabda-szövetségnek abban, hogy az MVLSZ által szervezett sporteseményekre kilátogató szurkolók a lehető legnagyobb biztonságban élvezhessék a magyar csapatok meccseit.

Szövetségünk elsősorban az ideiglenes lelátók tervezésében és engedélyeztetésében, a vészhelyzeti tervek elkészítésében támaszkodik a cég szaktudására, de különösen fontos a készenléti tűzoltó csapat jelenléte is.

Koppány számára mindig a feladat és az eseményhez kötődő határidő a legfontosabbak. Alapos munkájának és a jó munkakapcsolatnak köszönhetően mi szervezők is biztosak lehetünk abban, hogy a minden szükséges óvintézkedést megtettünk a nézőkért és a sportolókért.

2017. november 28 - Szemere Kata BFTK Nonprofit Kft.

3 éve dolgozom Koppánnyal és ezidő alatt minden kisebb-nagyobb és megoldhatatlannak tűnőd dolgot megoldott. Számomra a legfontosabbak, ami ehhez a munkához kell és, amit Koppányék maximalisan biztosítanak: megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a természetesen a maximális szakmai felkészūltség.

Dolgoztunk közösen? Írjon Ön is az üzenőfalra!Ginop
Ginop